Uw one-stop-shop voor optimale toelevering

Home . Over ons

U vraagt, wij draaien, snijden, kanten, stansen, lassen, frezen, assembleren…

Met recht is Van Wijngaarden de one-stop-shop voor planners, projectleiders en inkopers van onderdelen en samenstellingen. Eén leverancier voor alle (gecombineerde) bewerkingen van metaal en kunststof.

Alles onder één dak, betekent voor u:

  • groot inkoopgemak
  • geen logistieke rompslomp
  • complete product- en onderdelenlijsten zorgeloos in vertrouwde handen
  • de optimale flow en flexibiliteit

Van Wijngaarden is allround toeleverancier van de Nederlandse maakindustrie. We werken op allerlei markten voor MKB-bedrijven in uiteenlopende marktsectoren met ieder eigen specifieke producten, voor OEM’s in de machinebouw en voor producenten van grote systemen en installaties met vaak een internationaal afzetgebied.

Wij gaan voor een eerlijke en transparante samenwerking, voor de lange termijn. We investeren in productiviteit en efficiëntie. U kunt vertrouwen op onze innovatieve technieken, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Want die hebben onze absolute focus. Altijd.

Metaal-, non-ferro- en kunststofbewerkingen à la carte

Bent u in een specifieke sector actief als MKB-bedrijf, als OEM-er in machinebouw, of als internationale producent van systemen en installaties? Dan bent u voor metalen of kunststof onderdelen, samenstellingen, modules en componenten bij Van Wijngaarden aan het juiste adres.

Bij Van Wijngaarden bieden we u vrijwel onbeperkte mogelijkheden als het gaat over de bewerkingen en assemblage van metalen non-ferro en kunststof materialen.

Gecombineerde bewerkingen en samenstellingen van onderdelen tot componenten, modules en complete units. Daarin zijn we gespecialiseerd bij Van Wijngaarden.

Geavanceerde machines en robots in slimme combinatie met traditionele technieken maken van ons uw allround toeleverancier. Van het meedenken in de ontwerpfase tot efficiënte kostenbesparende productie en assemblages tijdige levering. Zo dragen wij optimaal bij aan uw eindproducten.

Met Van Wijngaarden weet u gewoon dat (het onderdeel) goed zit!

U vraagt, wij maken het! Zodat u zorgeloos produceert. 

Vanuit pure passie voor ons vak, willen we steeds opnieuw het allerbeste bereiken voor onze klanten. Door substantieel bij te dragen aan de producten en installaties van onze klanten.

Door hier echt onderdeel van te zijn, door slim mee te denken, bewerkingen te combineren, flexibel en op tijd te leveren, kortom daadwerkelijk te ontzorgen, komen we samen tot het optimale geheel.

Daarvoor zetten we telkens dat stapje extra, u kunt daarop rekenen.

Ga ook voor de vertrouwde one-stop-shop Van Wijngaarden

neem contact met ons op!