Diensten
Van Wijngaarden 

Home . Diensten
Ontzorgen

Meer en meer opdrachtgevers maken gebruik van onze ondersteuning als het gaat over uiteenlopende diensten rondom de metaal- en kunststofbewerkingen die we voor hen verzorgen. Als one-stop-shop nemen we  graag een groter deel van de ‘supply chain’ voor onze rekening, om hen zo optimaal mogelijk te kunnen ontzorgen.

Maakadvies

We geven graag maakadvies over mogelijke besparingen. Uiteraard zonder dat de functionaliteit en kwaliteit van een onderdeel, samenstelling, component of module wordt aangetast. Dat kan plaatsvinden aan de hand van uw gedetailleerde tekeningen. Maar ook slechts een schets kan voor ons de basis vormen voor een product dat wij verder voor u uitwerken en op tekening zetten. Uiteraard nemen wij de werkvoorbereiding voor onze rekening. Indien gewenst maken wij eerst een prototype voor u.

Flexibiliteit

Als one-stop-shop met brede productiecapaciteiten vindt de vervaardiging bijna altijd volledig in-huis plaats. Dat betekent voor u één helder aanspreekpunt. In de werkvoorbereiding maken wij optimaal gebruik van de wederzijdse kennis van productiemogelijkheden en productvereisten. Zo bouwen we aan een heel effectieve, efficiënte en flexibele relatie. Ook doorlooptijden worden in onderling overleg bepaald en deze manier van samenwerken geeft bijvoorbeeld ook ruimte voor spoedorders, die soms niet te voorkomen zijn.

Enkelstuks en serieproductie

De vakbekwame medewerkers bij Van Wijngaarden kunnen ze relatief grote series voor u bewerken. Net als dat enkelstuks geen probleem voor hen zijn. Is uw situatie wat complexer, waardoor u te maken heeft met een langdurige, maar fluctuerende vaste vraag? Ook dat kunnen we prima voor u opvangen, door afroeporders af te spreken.

Warmte- en oppervlaktebehandelingen

Ook op het gebied van warmte- en oppervlakte behandelingen kunnen we u ontzorgen. We hebben hier goede afspraken over gemaakt met een betrouwbaar netwerk van specialisten die wij als onze partners beschouwen. Via dit netwerk verzorgen wij het harden, verzinken, galvaniseren, vernikkelen, anodiseren, verchromen of poeder coaten voor u. Kleine producten kunnen wij ook polijsten en stralen. U profiteert hierdoor van een vast aanspreekpunt voor het gehele proces. Wel zo vertrouwd.

Transport

We kunnen ook het transport voor u verzorgen. Dit kan plaatsvinden met onze eigen vervoersmiddelen, of via onze vaste en vertrouwde transporteur.

Geïnteresseerd in wat we als one-stop-shop voor u kunnen betekenen? Neem ook voor de volledige ontzorging van het proces contact met ons op.