Machinebouw
Van Wijngaarden 

Home . Markten . Machinebouw

Machinebouwers en producenten en leveranciers in de apparatenbouwindustrie ontzorgt van Wijngaarden met metalen, non-ferro en kunststof onderdelen, samenstellingen, componenten en modules. Voor machines, geavanceerde installaties en volledig geautomatiseerde productielijnen.

Metaal- en kunststofbewerking van onderdelen in toepassingen als temperatuur sensoren, laboratoriumapparatuur, lasapparatuur en componenten voor industriële printers. En onderdelen en componenten voor productiemiddelen en productielijnen in bakkerijen, slachterijen en andere partijen in de voedselindustrie. Metalen en kunststof producten voor industriële robots en vul- en verpakkingsmachines. Ook in allerlei agrarische machines vindt u onze onderdelen terug.

Als one-stop-shop produceren wij onderdelen en componenten voor de machinebouw en apparatenbouw door gecombineerde bewerkingen van metaal en kunststof, zoals draaien, snijden, kanten, stansen, lassen, frezen en assembleren.

Als het gaat over het bewerken van metalen, non-ferro en kunststof onderdelen, componenten en het samenstellen van modules in industriële machines en apparaten, bieden we u vrijwel onbeperkte mogelijkheden en toepassingen.

Omdat wij alles ten behoeve van machinebouw onder één dak verzorgen, betekent dit groot inkoopgemak, geen logistieke rompslomp en een optimale toelevering. Traditionele technieken in slimme combinatie met geavanceerde machines en hightech robots maken van ons een allround toeleverancier.

Geïnspireerd geraakt en benieuwd wat we op het gebied van machinebouw en apparatenbouw voor u kunnen betekenen?