Markten van
Van Wijngaarden

Home . Markten

Van Wijngaarden ontzorgt zeer een brede klantenbasis met activiteiten in zeer veel verschillende marktsectoren, waaronder:

  • MKB-bedrijven in uiteenlopende sectoren met ieder eigen, specifieke producten
  • OEM’s in de machinebouw
  • Producenten van grote systemen en installaties met een internationaal afzetgebied

Wij maken producten voor een breed scala aan toepassingsgebieden en technologieën. De producten worden zowel als losse maakdelen geleverd, als in samenstellingen of als complete componenten en modules. Als one-stop-shop zijn we letterlijk van alle markten thuis.

We zijn de one-stop-shop voor metalen en kunststof producten, voor onder andere de voedsel industrie, de meubelindustrie, de bouw, de infrastructuur, machinefabrieken, productiestraten, de logistieke dienstverlening en de agrarische sector.

Dit is nog maar een greep uit de marksectoren die we bedienen. Er zijn weinig sectoren waaraan wij niet leveren en weinig toepassingsgebieden waar wij als one-stop-shop geen oplossing voor hebben.

Oplossingen in de vorm van onderdelen, samenstellingen, componenten en modules van metaal, non-ferro en kunststof ten behoeve van allerlei soorten apparatuur, machines, sensoren, banken, stoelen, productiemiddelen, transportmiddelen en medische en financiële hardware.

We voeren hiervoor bewerkingen uit als draaiwerk, laswerk, freeswerk en plaatbewerking. Veel combinaties daarvan. Ook assembleren we veel producten voor klanten.

Als one-stop-shop voor optimale toelevering in uiteenlopende marktsectoren en toepassingsgebieden, gaan we ervoor dat u probleemloos en zorgeloos produceert.

Geïnspireerd geraakt en benieuwd wat we ook voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!