Van Wijngaardens Marktsectoren

Home . Markten . Marktsectoren

Eisen en verwachtingen aan producten kunnen sterk variëren afhankelijk van de toepassing en het eindproduct. Van Wijngaarden is hier zeer bekend mee. Hieronder een greep uit onze ervaring met producten voor de verschillende marktsectoren.

Voedselindustrie 

Voor de voedselindustrie leveren we onder andere onderdelen en componenten voor grootschalige bakkerijapparatuur, slachterijmachines en sorteersystemen. Zo produceren we samengestelde schaaltjes in sorteermachines voor een bedrijf in de groente- en fruitsector waarop de appels in de productielijn gewogen en gesorteerd worden op grootte en gewicht. En machineonderdelen voor de productiestraten van grootschalige slachterijen.

Meubelindustrie 

Voor de meubelindustrie maken wij als one-stop-shop onder andere uiteenlopende (gelaste) frames, poten, leuningen, al dan niet blank, verchroomd of met poedercoating voor banken en stoelen. Zodat deze perfect af te stemmen zijn op de grote verscheidenheid aan uitvoeringen.

Bouw

Ook voor de bouw leveren we uiteenlopende onderdelen, samenstellingen, componenten en modules. Zoals aluminium lateien die als draagconstructies dienen voor ramen en deuren. Diverse uitvoeringen van leuninghouders en slagijzers voor de plaatsing van parket en laminaatvloeren. Voor industriële verlichtingsprojecten maken we spotplaten voor systeemplafonds en bevestigingsarmaturen voor in transportmiddelen.

Infrastructuur 

Vooraanstaande partijen in de infrastructuur bedienen we als one-stop-shop. Bijvoorbeeld met de levering van onderdelen en componenten voor asfalt- en betonfreesmachines voor het onderhoud van vloeren in de publieke en private infrastructuur. En delen van laadpalen in het openbaar vervoer.

Logistieke dienstverlening

Voor opdrachtgevers in de logistieke dienstverlening maakt Van Wijngaarden diverse producten voor systemen van distributiecentra, zoals voor geautomatiseerde transportbanden en sorteeroplossingen. Draai- en verbindingsdelen, (gelaste) componenten en geleidingen.

Daarnaast bijvoorbeeld kunststof velgen en samenstellingen van industriële wielen, gebruikt in allerlei soorten van interne transportmiddelen.

Agrarische sector

Voor de agrarische sector levert Van Wijngaarden veel producten voor de kassenbouw. Voor bewateringsinstallaties leveren wij onderdelen en samenstellingen voor de systemen, buizen en allerlei verbindingsstukken, veelal in rvs. Ook leveren wij onderdelen voor heteluchtkachels en ventilatoren voor het verwarmen en ventileren. Voor klanten in de groentechniek leveren wij metalen en kunststof producten voor professionele agrarische machines en gereedschappen.

Medische sector

Ook in de medische sector profiteren apparatenleveranciers van de metalen en kunststof kwaliteitsonderdelen van Van Wijngaarden. Het betreft onderdelen voor sensoren, ziekenhuisbedden en medische behandeltafels en allerlei componenten voor laboratoriumapparatuur met medische en andere toepassingen.

Productiemiddelen

Voor klanten van productiemiddelen maken wij onder andere onderdelen en componenten voor industriële robot-, handling- en transportsystemen, lasrobots, pick-and-place robots en gerelateerde  machines en systemen. Aan producenten van professionele printers en geautomatiseerde vul- en verpakkingsmachines leveren wij complete modules.

Beveiligingssystemen 

In de beveiligingssector maakt Van Wijngaarden onderdelen voor pinautomaten, trackingsystemen en uiteenlopende andere beveiligingssystemen.

U ziet het, wij hebben zeer uiteenlopende klanten, ervaring in zeer veel toepassingen en zijn actief in veel verschillende marktsectoren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons of laat een bericht voor ons achter!