Systemen en installaties
Van Wijngaarden 

Home . Markten . Systemen en installaties

Ontwerpers en aanbieders van systemen en installaties voor bedrijven over de hele wereld ontzorgen wij als de one-stop-shop met de toelevering van onderdelen en componenten. Voor installaties en productiestraten in de grootschalige voedselindustrie, klimaatsystemen in de tuinbouw en bewateringsinstallaties in de agrarische sector. Het zijn een paar voorbeelden.

Door slim mee te denken met installatieontwerpers en -aanbieders, bewerkingen te combineren, flexibel en op tijd te leveren, kortom daadwerkelijk te ontzorgen, komen we samen tot het optimale geheel.

Van Wijngaarden kan voor installatieonderdelen alle (gecombineerde) bewerkingen van metaal en kunststof, zoals draaien, snijden, kanten, stansen, lassen, frezen en assembleren in-huis uitvoeren.

We bieden vrijwel onbeperkte mogelijkheden als het gaat over het bewerken van metalen, non-ferro en kunststof onderdelen, samenstellingen, componenten en modules in de installatietechniek.

Omdat wij dit alles onder één dak verzorgen, betekent dit groot inkoopgemak, geen logistieke rompslomp en een optimale afstemming van alle leveringen. Een uitgebreid machinepark en robots in slimme combinatie met traditionele technieken maken van ons uw allround toeleverancier. Van het meedenken in het ontwerp tot efficiënte kostenbesparende productie en assemblage. Zo dragen wij optimaal bij aan uw installaties en productieprocessen.

Geïnspireerd geraakt en benieuwd wat we op het gebied van installatietechniek voor u kunnen betekenen?