Over ons

Metaalbewerking á la carte

 

Al ruim 50 jaar is Metaalbedrijf van Wijngaarden B.V. een begrip als allround toeleverancier van metaalproducten, vervaardigd volgens de specificaties van de opdrachtgever. Door onze jarenlange ervaring en ons high-tech machinepark, zijn de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van metaalbewerking bijna onbeperkt. 

Zo bewerken wij nagenoeg alle metaalsoorten en tevens een aantal harde kunststof soorten, en lopen onze opdrachten uiteen van deelbewerkingen tot meervoudige, opeenvolgende bewerkingen in zowel kleine als grote series. In de meeste gevallen gaat het daarbij om halffabricaten voor de meest uiteenlopende branches.

Belangrijk voordeel daarbij is dat alle bewerkingen binnen één bedrijf plaatsvinden. Hierdoor kan de kwaliteit tijdens het hele traject in eigen hand gehouden worden en kunnen scherpe levertijden gerealiseerd worden. 

 

Ook denken wij graag met u mee over een nieuw product. Zo kunnen wij u op grond van onze jarenlange ervaring adviseren hoe een product tegen een zo laag mogelijke kostprijs geproduceerd kan worden. Een kleine aanpassing in het ontwerp kan daar soms al aanmerkelijke voordelen opleveren. 

Onze klantenkring

Met de brede range aan bewerkingsmogelijkheden hebben wij een grote klantenkring opgebouwd onder bedrijven uit onder andere de meubelindustrie, winkelinrichting, electrotechnische industrie, machine- en apparatenbouw en vele andere. Velen daarvan bewerken zelf ook metaal en besteden hun speciaal bewerkingen of seriewerk uit aan Van Wijngaarden.

Metaalbedrijf van Wijngaarden B.V.

Copyright © 2017   |   Proudly created with Wix.com

Tel           030-6372060

E-mail     info@metaalbedrijfvanwijngaarden.nl

Koninklijke-Metaalunie-Logo.png